dimecres, 29 d’abril del 2015

Un Drakkar a les jornades!



Un dels nostres objectius es el compromís local i per assolir-lo hem convidat a la llibreria Drakkar a que col·labori amb nosaltres. Drakkar es la nostra llibreria de referencia i ens sentim molt honrats de que hagi acceptat col·laborar amb naltros. (els que no sigueu de Tarragona, potser no sabeu que naltros es com els tarragonins diem nosaltres ) 

Això vol dir varies coses: 

La primera es que per primer cop tindrem una parada on podreu comprar jocs de rol. Creiem que això es un valor afegit a la qualitat de les nostres jornades i si algú descobreix algun joc que li agrada podrà emportar-se segurament una copia a casa. Però també té daus, comptadors, bosses de daus, i moltes altres coses.


La segona es que amb això reforcem el nostre compromís amb la nostra ciutat. I en concret amb la llibreria Drakkar. Tarragona ha estat molts anys sense un establiment on poder comprar jocs de rol i ara que en tenim un creiem que hem de recolzar-lo, per varies raons. Per que els llibrers Oliver i Irene sap que està venent, per que Drakkar s’ha convertit en un punt de trobada i intercanvi que calia a la ciutat i per que es fonamental la presencia d’un establiment que vengui rol per que la nostra afició pugui arribar a les noves generacions. 

La tercera es que Drakkar no es limitarà a estar allí venent llibres. L’Oliver col·laborarà amb una partida d’un joc de creació pròpia, Auros, el qual té molt bona pinta com podeu veure a la petita descripció que ens ha enviat: 

"Auros es una ciudad de un mundo fantástico conocido como Panakea, donde los humanos brillan por su ausencia y los pobladores del mundo son una especie conocida como Éon. Los Éon son animales antropomorfos: lobos, ciervos, osos, leones, hienas, gatos, erizos, rinocerontes, etc... 

Auros es una ciudad portuaria donde conviven en paz relativa una importante muestra de los diferentes grupos de Éon. Felinos y Cánidos luchan en las calles por imponer sus leyes, Aves y Marinos cuchichean en las oscuras tabernas, Mamms y Exóticos ven con escepticismo los movimientos políticos de los otros grupos; y por último están los Bichos, bárbaros sin razón cuya única misión en la vida es devorar y destruir.

Auros La Grande, La Magnífica, La Dorada, una ciudad donde sus habitantes pueden encumbrarse a las más altas esferas de poder, para luego caer presa de los tejemanejes de sus supuestos amigos. Auros de la Península de la Mano, la ciudad sin la cual el mundo de Panakea no podría existir."

I la quarta es que naltros farem també tot el possible per que l’Oliver i la Irene puguin jugar sense que perdin de vista la seva parada. Les nostres jornades son per divulgar i per xalar, i no volem que ells no tinguin la oportunitat de passar-ho tan bé com el qualsevol dels altres d’assistents. 

Res més, només dir-vos que no cal que espereu a visitar la llibreria Drakkar a les nostres jornades. Podeu anar en qualsevol moment i us recomaneu que la seguiu al seu blog, facebook, twitter o google + per que us assabenteu de tots els actes que organitza. Cada cap de setmana n’hi ha un!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.