dimecres, 6 de maig del 2015

Maqui edicions i La meva vida amb l'amo.


Al nostre club ens encanta que Maqui Edicions vingui a passar una estona amb nosaltres. No només per que Maqui edicions és la única editorial que publica jocs de rol en català (i naltros estem compromesos amb el nostre entorn i idioma) si no per que a més a més te un catàleg de jocs realment interessant de jocs moderns amb temàtiques i mecàniques que surten de les habituals. Jugar als seus jocs sempre esdevé una experiencia diferent. 



Enguany el Quim, ens portarà "La meva vida amb l'amo" (My life with master) de Paul Czege, la seva última publicació. Un joc gòtic sobre la maldat, l’autoaversió i l’amor no correspost que explora el drama de figures com Igor, Quasimodo, o en Renfield de Dràcula, en un intent de superar les seves limitacions i retrobar la humanitat. Un joc que es presenta dins del fosc entorn centreeuropeu dels voltants del 1800 pero que pot funcionar en qualsevol tipus d'ambientació on hi hagin esbirros.

I que ells presenten al seu blog amb aquest suggerent text: 

"El poble viu terroritzat per l’amo. La seva maldat i la seva presència impregnen l’aire. Per satisfer els seus desitjos no dubta a perpetrar les atrocitats més horribles. I vosaltres, els seus serfs, sou l’eina a través de la qual imposa la seva voluntat. La vida del serf és dura. Els actes horribles que us veieu obligats a fer fan que amb prou feines us pugueu considerar una persona. 

Però, i si algú us estimés..."



Us podem assegurar que el Quim  de Maqui edicions es un gran director de joc i que jugar una partida amb ells sempre es quelcom molt enriquidor i divertit i us ho recomanem. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.