dimecres, 10 de juny del 2015

3es Jornades: Resultats de l'enquesta de satisfacció




Amb les 3es Jornades acabades dediquem un temps a analitzar-les per detectar quins aspectes hem de conservar y quines millorar. 

Amb la intenció de ser transparents en allò relatiu a les activitats públiques que realitzem compartim els resultats com compartirem les nostres dades i conclusions.

Durant les jornades hem passat una enquesta de satisfacció a les persones participants. Aquesta enquesta de satisfacció, creiem que es necessària per que els assistents ens diguin la seva opinió i poder millorar. En ella hem fet preguntes relacionades amb les jornades en general i les partides concretes realitzades. 

Els resultats d'aquesta enquesta son: 


Assistents totals: 47 + 3 visitants

Membres del club: 16

Assistents externs: 22

Assistents col·laboradors: 9


Total enquestes recollides: 22. Hem afegit alguns comentaris qualitatius sentits durant el dia per concretar més els resultats.

L’assistència de les jornades ha augmentat en 20 persones en termes absoluts i també ha augmentat en termes relatius. Considerem que donat les circumstàncies de les dates (unes altres jornades de rol i la final de la campions del Barça l’assistència ha estat molt bona).

De tots els assistents i visitants diversos han mostrat interès en apuntar-se al club i molts no ens havien visitat anteriorment.


RESULTATS ENQUESTES


Enquestes recollides: 22



Com et vas assabentar de les jornades? 


12 persones s’han assabentat pels organitzadors, 2 a través de xarxes socials, i 7 a través d’un amic. Una persona es va assabentar gràcies a la presencia de l’associació a un altre esdeveniment (Tarraco Viva) i cap ha vingut per la premsa. 

Aquestes dades no concorden amb la realitat, es possible que alguns s’hagin assabentat a través dels organitzadors a les xarxes socials, el que ens indica que l’enquesta era confusa. El que sembla cert es que el boca a boca es el que millor funciona. 


La comunicació prèvia a les jornades ha estat?


16 persones, un 72 % diu que ha estat bona. 2 persones que es podria millorar i 4 no saben o no contesten. 

Ens suggereixen utilitzar cartells, però l’any passat vam comprovar que no van atraure a ningú. A més a més hem utilitzat cartells en alguns establiments comercials. 

Cal reconèixer que vam tenir un error i es que se’ns va colar un missatge de reserva de partida a la carpeta d’spam, generant confusió a l’hora de repartir les places. 


Les instruccions per arribar eres clares? 


Un 81 % ens indica que si, un 9,5% que es podria millorar i un altre 9,5% no sap o no contesta. Se’ns suggereix fer més referencies a carrers. Tenen raó, es un problema, ara que Google maps admet la Plaça de Sant Antoni (l’any passat no ho feia) ho podrem fer, 


L’ús de l'espai ha estat adient? 


13 persones diuen que si, 7 que es podria millorar i suggereixen ventiladors o cobrir tota la terrassa amb un altra carpa., 2 no saben o no contesten. 

Es veritat que la calor va ser un problema, sobre tot a la sala petita. Com per disposar de 4 espais, un la terrassa necessitem no arriscar-nos a que plogui i vam traslladar les jornades a juny, no esperàvem aquesta calor, que tampoc es massa habitual per aquestes dates. En parlarem. 

Algú senyala “les sales” com suggeriment però no diu res més. 


Les dates de les jornades eren adients?


17 persones, un 81% ens diu que si, 3 que es podrien millorar i 2 que ns/nc . Ens suggereixen que no coincidim amb altres esdeveniments i que potser fer-les més a la primavera seria millor per no coincidir amb tantes coses. També algú posa Wija? O quelcom similar que no entenem. 

La coincidència amb els esdeveniments es complicada. Assumim una part de culpa per no haver comunicat directament a altres associacions de quan fèiem les nostres jornades, tot i que vam ser els primers en anunciar-les i fer difusió. En concret la primera referència pública va ser a meitats de gener, es clar que no podem esperar que tothom ens segueixi. La data es complicada i avançar-ho a la primavera implica encavalcar-ho amb el festival de Tarraco Viva i tornar a coincidir amb un altre esdeveniment. A més a més celebrar-les en un període més inestable climatològicament posa en risc d’utilització de la terrassa i poder cuinar pels col·laboradors, amics i socis, i convidar-los a dinar fora és fora del nostre pressupost. 

La final de campions amb el F.C. Barcelona com a finalista si que va ser un inconvenient, però quan vam fer una recerca d’activitats a Tarragona el dia 6 de juny al gener no sortia cap final de futbol... 


Els horaris de les jornades han estat correctes? 


19 persones opinen que son correctes, una prefereix un diumenge. 2 ns/nc. 




La xerrada sobre Creació literària i jocs de rol ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la xerrada?


4 persones creuen que va ser molt bona, 4 bona, 4 correcta i 1 dolenta. Es critica la falta de literatura. Cal dir que la taula rodona va ser l’activitat més accidentada. Vam cometre errors i diversos imprevistos ens van afectar. Analitzarem profundament que va fallar per evitar que torni a passar. 


La partida de Auros ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la partida?


Un 80% persones diuen que molt bona i un 20% que bona. Es queixen de que va ser curta, i va ser la més llarga de totes les jornades...


La partida de H&H ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la partida?


Un 66% diuen que molt bona i un 33% diuen que bona. Tenint en compte que van morir tots no està malament... 


La partida de Portal ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la partida?


Un 100% diuen que molt bona. Posen com punts forts el màster i la novetat. 


La partida de El Hombre abstracto ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la partida?


Un 50% diu que molt bona i un altre 50% diuen que bona. (Ens falta una resposta). Dirigir una ambientació de terror a l’espai assignat era complicat pels sorolls, la llum, etc. Hi ha una queixa del sistema FATE, diuen que té els seus punts febles. Per exemple incentivar que et quedis fora d’escena. Es comenta que la gestió del ritme ha estat bona, el DJ també es un punt fort i la novetat del joc.

De cara a un altre any haurem de tenir en compte la temàtica d’una partida per assignar un espai. 


La partida de La torre de Rudensindus ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la partida?


Un 50% diuen que molt bona i un 50% bona. Diuen que el director de joc era bo, i un es queixa de que un dels jugadors (un nen) no coneixia el rol. Evidentment en partides de nens i iniciació considerem que això no és un problema, si no tot el contrari. 


La partida de Steam States ha estat... Pots indicar els punts forts i febles de la partida?


Un 20% considera la partida molt bona, un 20% bona i un 20% correcta. (Ens torna a faltar una enquesta) . 


Trobes que el número de partides va ser adient? 


18 persones de 22 diuen que si i 4 NS/NC. Hi havia 10 partides programades i es van realitzar sis. 


El número de jugadors per partida ha estat...


Un 86% creu que ha estat correcte, el 14% restant NS/NC


Coneixies els jocs de rol? 


16 persones van assistir coneixent els jocs de rol, 2 no els coneixien, 2 una mica i 2 NS/NC. Enguany hem pogut ser atractius per gent que no coneixia els jocs o no massa. 


Si no havies jugat a rol mai abans, la teva impressió després de l’experiència es


El 100% de la gent que no coneixia els jocs han dit que l’experiència ha estat positiva. 


La teva satisfacció general de les jornades es


13 persones diuen que la seva satisfacció es molt bona, 7 diuen que bona i 2 que correcta. Cal dir que un dels 13 afegeix un comentari de Boníssimes. Mantenim el grau de satisfacció tot i l’augment d’audiència, això es bo. 


Tornaries a unes altres jornades organitzades pel Club de Rol Club Diògenes Tarragona? 


El 100% tornaria a unes jornades organitzades per la nostra associació.


Recomanaries a altra gent que assistís a altres jornades del Club de Rol Club Diògenes Tarragona? 


El 77% recomanaria molt a altres persones que vinguessin a unes jornades organitzades pel nostre club i un 23% les recomanaria.


Vols fer alguna observació més?


Ens han fet un dibuix d’un cor al costat de la frase: “M’ha agradat molt”. Algú ens diu que està tant content com l’any passat o millor. Un altre persona ens diu que: “Todo genial los organizadores os merecéis un 10.” Algú ens diu que: “Amor y rol” i algú demana: “Rol de taula (catan, carcassone…)” Humm això no es rol de taula... i nosaltres som un club de rol, però ens ho apuntem. 


Si vols que el Club Diògenes Tarragona t’avisi per mail d’alguna activitat oberta que facin escriu el teu e-mail. 


Hem recollit 12 emails.




Cal destacar varies felicitacions a l’hora d’acomiadar-se de molta gent i felicitant-nos per l’ambient obert i càlid de les jornades. De cara a l’any que ve, aquest ambient, un dels punts més forts de les nostres jornades l’avaluarem. Encara hem de fer una avaluació més seriosa de les jornades, quan la tinguem feta, la publicarem aquí igualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.