dissabte, 1 d’agost del 2015

Club de rol i de jocs de taula de Tarragona



Com ja hem estat comentant per les xarxes socials el nostre club amplia la seva oferta d’activitats i comencem a ser un club de rol i de jocs de taula a partir d’aquest divendres 7 d’agost. 

Durant els primers tres anys de vida del nostre club hem aconseguit crear un nucli de 28 jugadors de rol distribuïts en 5 taules de joc diferents, i amb l’activitat rolera consolidada vam creure que estàvem preparats per fer un pas endavant i augmentar la oferta lúdica als jocs de taula. Si us pregunteu per que hem trigat tant, la resposta es que ens agrada anar fent les coses poc a poc, però bé. Abans de voler fer masses coses creiem que es important tenir ben organitzat les activitats que oferim, per no cremar-nos o per que una activitat no eclipsi a una altra. Ara creiem que és el moment.

En tot cas, quan vam pensar d’obrir-nos als jocs de taula, tot i que molts dels nostres membres son afeccionats, vam decidir contactar amb l’associació Si Vis Pacem Paraludem, dedicada a la divulgació històrica mitjançant els jocs de taula, que es molt present a Tarraco Viva. Els nostres motius principals van ser que ens agrada ser respectuosos amb altres col·lectius de la nostra ciutat i que els considerem uns experts a més de referents en el mon dels jocs de taula a Tarragona i ens podrien ajudar molt. Alguns membres d’aquesta associació van estar encantats amb la idea de afegir-se al nostre club (sense abandonar la seva, es clar) per construir, entre tots, un espai comú referent de cultura lúdica a la nostra ciutat. 

Nosaltres també estem encantats amb l’ampliació d’activitats doncs tenim molt clar que ens permetrà moltes coses com per exemple:

Ser un club més social: Els jocs de taula permeten millor la coneixença i compartir una activitat amb diferents persones. Tenir un horari i espai estable on poder assistir a jugar a més a més de la partida de rol permet aconseguir més consciencia d’associació i conèixer gent nova. Els jugadors de les diferents partides de rol podran compartir espai amb jugadors d’una altra partida i els amants dels jocs de taula. 

Ser un club més obert: Els jocs de taula no requereixen tanta feina com organitzar una partida de rol i podem fer sessions temàtiques obertes a la ciutat i facilitar que ens coneguin i per potenciar la cultura lúdica de Tarragona. També són molt divertits i segur que molta gent de tant en tant estarà encantada de passar pel nostre club.

Ser un club més accessible: Si podem aconseguir un espai obert els caps de setmana ens podrem plantejar en el futur ampliar les nostres activitats a altres col·lectius com nens/es i adolescents menors d’edat, fet que fins ara no podíem pels nostres horaris. 


Aquest divendres 7 d’agost de 2015, de 17:00h a 22:00h, farem la sessió inaugural de jocs de taula al nostre local i durant aquest estiu anirem donant forma com ens organitzem i un cop que ho tinguem tot lligat ho compartirem amb tots, es clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.