dilluns, 15 de maig del 2017

Campeones de Verne al Club Diògenes


A la tarda del dia 10 de juny Carlos Plaza, autor del joc Campeones de Verne, ens presentarà i dirigirà una partida del seu joc
.
Phileas Fogg. La princesa Aouda. Axel Lidenbrock. El Capità Nemo. Miquel Strogoff. Impey Barbicane. John Strock. Personatges nascuts de la ploma d'un escriptor, Julio Verne, que ara cobren vida en aquest joc. El tirànic enginyer Robur està posant en escac al món amb els seus malèvoles màquines voladores, i ningú sembla capaç de detenir-lo. Per això, es forma un grup de persones excepcionals que han realitzat les gestes més grans que es pugui imaginar. Hauran de viatjar al llarg i ample del globus per aturar els plans del malvat científic i restaurar la pau al món. Res els detindrà en el seu afany, perquè ells són ... els Campions de Verne!



Campeones de Verne és un joc de rol d'aventures i ciència ficció que et permet encarnar tant als herois de les novel·les de Jules Verne, com crear el teu propi heroi, tot amb l'època victoriana com a teló de fons. Viatges, màquines i perills es barregen en aquest joc, en el qual hauràs de lluitar contra el malvat Robur i els seus sequaços. Acció i emocions t'esperen dins d'aquestes pàgines. Estàs disposat a encarnar un dels Campions de Verne? Endavant, comença l'aventura: Protegiendo a Nobel!

El malvat Robur vol conquistar el món però no compta amb que un equip de valents herois s'ha unit per detenir-lo. Ells són ... Els Campions de Verne! I en aquesta missió han protegir un eminent científic perquè no caigui en mans del tirà ... comença l'aventura !!!!

Si esteu interessats no oblideu que podeu reservar plaça a la partida enviant un correu al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.